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Dear Applicant:

Based on information supplied, and assuming your operations will be as
stated in your application for recognition of exemption, we have determined
you are exempt from federal income tax under section 501(a) of the Internal
Revenue Code as an organization described in section 501(c) (3).

We have further determined that you are not a private foundation within
the meaning of section 509(a) of the Code, because you are an organization

deseribed in sections 509 (a) (1) and 170{b) (1) (A) (ii).

If your sources of support, or youxr purpeoses, character, or method of
operation change, please let us know so we can consider the effect of the
change on your exempt status and foundation status. In the case of an amend-
ment to your organizational document or bylaws, please send us a Copy of the
amended document or bylaws. Also, you should inform us of all changes in your

name or address.
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part of the organization that resulted in your loss of such status, or if he or
she acquired knowledge that the Internal Revenue Service had given notice that
you would no longer be classified as a section 509 (a) {1) organization.

Donors may deduct contributions to you as provided in section 170 of the
Code. Bequests, legacies, devises, transfers, or gifts to you or for your use
are deductible for federal estate and gift tax purposes if they meet the
applicable provisions of Code sections 2055, 2106, and 2522.

Contribution deductions are allowable to donors only to the extent Lhat
their contributions are gifts, with no consideration received. Ticket pur-
chases and similar payments in conjunction with fundraising events may not
necessarily gualify as deductible contributions, depending on the circum-
stances. See Revenue Ruling 67-246, published in Cumulative Bulletin 1967-2,
on page 104, which sets forth guidelines regarding the deductibility, as chari-
table contributions, of payments made by taxpayers for admission to or other
participation in fundraising activities for charity.

In the heading of this letter we have indicated whether you must file Form
990, Return of Organization Exempt From Income Tax. If Yes is indicated, you
are required to file Form 990 only if your gross receipts each year are
normally more than $25,000, However, if you receive a Form 990 package in the
mail, please file the return even if you do not exceed the gross receipts test.
If you are not required to file, simply attach the label provided, check the
box in the heading to indicate that your annual gross receipts are normally

$25,000 or less, and sign the return.

If a return is required, it must be filed by the 15th day of the fifth
month after the end of your annual accounting period. A penalty of $20 a day
is charged when a return is filed late, unless there is reasonable cause for
the delay. However, the maximum penalty charged cannot exceed $10,000 or
5 percent of your gross receipts for the year, whichever is less. For
organizations with gross receipts exceeding $1,000,000 in any year, the penalty
is $100 per day per return, unless there is reasonable cause for the delay.

The maximum penalty for an organization with gross receipts exceeding
$1,000,000 shall not exceed $50,000. This penalty may also be charged if a
is complete before you file it.

return is not complete, so be sure your return 1

o make your annual information return, Form 290 or

Form 990-EZ, available for public inspection for three years after the latexr
of the due date of the return or the date the return is filed. You are also
required to make available for public inspection your exemption application,
any supporting documents, and your exemption letter. Copies of these
documents are also required to be provided to any individual upon written or
person request without charge other than reasonable fees for copying and

postage. You may fulfill this requirement by placing these documents cn the
Internet. Penalties may be imposed for failure to comply with these
ilable in Publicaticen 557,

requirements. Additional information is aval
Tax-Exempt Status for Your Organization, or you may call our toll free

number shown above.
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You are not reguired to file federal income tax returns unless you are
subject to the tax on unrelated business income under section 511 of the Code.
If you are subject to this tax, you must file an income tax return on Form
990-T, Exempt Organization Business Income Tax Return. In this letter we are
not determining whether any of your present oOr proposed activities are unre-
lated trade or business as defined in section 513 of the Code.

You need an employer identification number even if you have no employees.
If an employer identification number was not entered on your application, a
number will be assigned to you and you will be advised of it. Please use that
ounber on all returns you file and in all correspondence with the Internal

Revenue Service.
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Sincerely yours,

Ao e P Ml

Steven T. Miller
Director, Exempt Organizations

LeLter 947 {DO/CG)



